It Nijlpaard

Nederlands café | It Nijlpaard | Marrum

U kunt ook rustig tussendoor even genieten. Wij hebben een groot sortiment aan kleine hapjes, heerlijk gebak en dranken. Ons café It Nijlpaard verrast met vriendelijk personeel, een mooie sfeer en veel ruimte om een lekker kopje koffie te drinken, iets te eten of weg te duiken in een spannende roman. U kunt zich gewoon helemaal thuis voelen! Volledige afleiding geniet u tijdens de mooie dagen op de zitplaatsen buiten.

Centraal gelegen café met omvangrijke menukaart

Wij verwennen u met Nederlandse gerechten, die in onze keuken vers voor u worden gekookt. Ons lekkere fastfood en onze uitstekende, lokale producten zijn bijzonder bekend vanwege de versheid en de bijzondere smaak van de producten. Wij serveren smakelijke gerechten, zoals bijvoorbeeld bijzonder lekkere burgers en daarbij een alkoholische drank – wij helpen u graag verder. Ook voor de zoetekauw hebben wij iets in de aanbieding. Ons lekkere ijs of onze afwisselende gebakjes smaken erg lekker. Wij verheugen ons erop, u voor de lunch of voor het avondeten bij ons in een stijlvolle omgeving te verwelkomen! Wij hebben een aparte zone, waar u kunt roken.

Dieet en allergieën

Wij proberen met onze veganistische en vegetarische maaltijden steeds een interessante en veelzijdige variatie aan maaltijden te bieden. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.

Bezorgservice beschikbaar

Huisdieren kunt u in ons restaurant mee naar binnen nemen. Houd rekening met onze openingstijden en kom gewoon bij ons langs. Wij verheugen ons op uw bezoek. Wanneer u liever gezellig thuis wilt eten, kunt u onze bezorgservice gebruiken of het gewenste eten gewoon afhalen. U wilt onze specialiteiten ook op uw privé-feest aanbieden? Dan kunt u gebruik maken van onze cateringservice. En evenement staat voor de deur en dat wilt u graag wat uitbundiger vieren? Reserveer dan onze ruimtes – wij ontvangen u graag. Behalve 's maandags zijn wij elke dag open.

Location

Click to display map

Your IP address will be sent to Google Maps.

Lage Herenweg 15, 9073 GC Marrum, Netherlands

Our opening times

Monday
closed
Tuesday
19:00 – 00:00
Wednesday
10:00 – 13:00
Thursday
17:00 – 20:00
Friday
11:30 – 21:00
Saturday
17:00 – 21:00
Sunday
17:00 – 21:00

Available payment options

Our services

Everything at a glance

Send us your message.

Please enter your name.
Please enter your e-mail address.
Please enter your phone number.
Please enter your subject.
Please enter your message.
Your message has been sent. We will get back to you soon.
Failed to send Message.
Twitter_Logo_Blue