It Nijlpaard

nijlpaard_sliderIt Nijlpaard is een café cafetaria en pizzeria waar alles vers voor u wordt bereid. It Nijlpaard is gestart in 2005

De naam It Nijlpaard ontstond twintig jaar geleden. Toen de oud-eigenaren op een rommelmarkt een krijtbordje van een nijlpaard zagen liggen, vonden ze dit meteen een toepasselijke naam voor hun te starten bedrijf.

Een nijlpaard is een dier waar je niet omheen kunt. Hij is het gevaarlijkste roofdier ter wereld en leeft zowel in het water als op het land. Het staat symbool voor een kracht en een dikke huid.En wie wel eens een foto heeft gezien van een nijlpaard met een open mond, moet concluderen dat hier heel wat eten in past!

En wie wel eens een foto heeft gezien van een nijlpaard met een open mond, moet concluderen dat hier heel wat eten in past!
Dit is ook wat u van It Nijlpaard kunt verwachten. Een ruim assortiment, een goed gevulde maag voor een betaalbare prijs.

Nog steeds hangt het nijlpaard-bordje in It Nijlpaard, wat symbool is komen te staan voor een steeds groter geworden bedrijf. Begonnen als een kleine cafetaria en een klein café, maar ondertussen na vele verbouwingen een allround cafetaria, café en pizzeria. Ook kunt u bij ons terecht voor catering en allerlei benodigdheden hiervoor. Tevens verzorgen wij zomers graag uw complete barbecue of kunnen wij een heerlijk buffet voor u klaarmaken.

Wij wensen u veel plezier in ons bedrijf en hopen dat u met een tevreden gevoel weer naar huis mag gaan. Mocht dit zo zijn? Zegt het voort… en anders zegt het ons!