Welkom

Vrienden ontmoeten of gezellig met de familie een kopje ijskoffie drinken? Ons café is de juiste plaats voor mensen, die een mooie sfeer weten te waarderen. Wij heten u welkom in het café It Nijlpaard. Bij ons krijgt u lekkere snacks en een lekker kopje koffie of thee. Op onze zitplaatsen buiten kunt u volop van het mooie weer genieten.

Centraal gelegen café met lunch

De Nederlandse keuken verwent u met een groot aantal gerechten. Zelfs voor de kieskeurige klant bieden ons lekkere fastfood en onze uitstekende, lokale producten een variëteit aan delicatessen. Bij goede wijn, bij smakelijke milkshake, bij alcoholische dranken, bij verse koffie, bij hete thee, bij craftbier, bij fruitige cocktail en bij verfrissend bier serveren wij vers stokbrood, sandwiches, burgers, soep, schnitzels, pizza’s, barbecue-gerechten, curryworst, frites, wraps of carbonara. Laat u zich door de afwisselende gebakjes evenals het lekkere ijs als tussendoortje lekker verwennen. Wij verheugen ons erop, u voor de lunch of voor het avondeten bij ons in een stijlvolle omgeving te mogen verwelkomen! Wij hebben daarnaast een extra rookzone.

Bijzondere voeding / Dieet / Allergieën?

Onze keuken houdt rekening met een vegetarische en veganistische bereiding van de gerechten en biedt niettemin een grote verscheidenheid. Met het oog op uw gezondheid dragen wij zorg voor een gezonde maaltijd en laten wij zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn.

Profiteer van onze cateringservice

Uw huisdieren zijn bij ons van harte welkom! Houd rekening met onze openingstijden en kom gewoon bij ons langs. Wij verheugen ons op uw bezoek. U kunt het eten natuurlijk ook gewoon laten leveren of zelf afhalen. U wilt onze specialiteiten ook op uw privé-feest aanbieden? Dan kunt u gebruik maken van onze cateringservice. Bij interesse kunt u natuurlijk uw privé-event bij ons organiseren. Maandag is onze rustdag. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst.